top of page

QUATTRO FOR LIFE

Voorwaarden

Als u geïnteresseerd bent in een pup van onze kennel, stuur alstublieft een Whatsapp.

Onze Goldens worden met liefde gehouden, met trots geshowd en met veel voorbereiding en nauwkeurige selectie gefokt.

Onze Goldens en hun kleintjes groeien in huiselijke kring op.  Waar ze worden omringd met veel liefde en zorg.  We showen onze Goldens met trots, door middel van een zorgvuldige voorbereiding, kennis van zaken en een nauwkeurige selectie wordt er een nestje gefokt. Conform de richtlijnen van de Raad van Beheer alsmede ook de Golden Retriever Club Nederland. Ik ben in het bezit van vakbekwaamheidsbewijs. Onze Goldens zijn allemaal grondig gekeurd op hun gezondheid, waaronder de heupen (HD), de ellebogen (ED-OCD ) en de ogen (PRA-Cataract vrij) ook zijn al onze Goldens DNA Profiel en Pra 1 & Pra 2 getest. Daarnaast vinden wij het bijzonder belangrijk dat een Golden niet alleen gezond is, maar ook qua karakter en rastypische eigenschappen uitzonderlijk goed presteert.

Toekomstige puppyeigenaren worden door ons zorgvuldig geselecteerd. Wij willen graag dat de nakomelingen van onze Goldens in een goede en liefdevolle omgeving terechtkomen. Wij leren u graag kennen, Op basis daarvan kunnen we een juiste inschatting maken of en welke Goldenpup het beste bij u past. Zodra de intake positief bevonden is, wordt in overleg en afhankelijk van de planning, een indicatie gegeven waarneer u in aanmerking komt voor een pup van onze kennel.

Omdat wij zelf volgens de hoogste standaarden onze Goldens fokken en een leefomgeving bieden die ze van ons mogen verwachten, verwachten wij van toekomstige puppyeigenaren hetzelfde.

 

Waaronder:

  1. Dat men goed doordacht en weloverwogen de beslissing neemt om een Golden in huis op te nemen. In geval van twijfel: NIET DOEN;

  2. Dat men beseft dat het hebben van een Golden verantwoordelijkheid met zich meebrengt.   Een Golden leeft graag in het gezelschap van mensen en wil liever niet hele dagen alleen thuis zitten of als waakhond fungeren. Als dit uw doel is, kies dan vooral niet voor een Golden omdat een Golden niet solitair van aard is;

  3. Dat men beseft dat een Golden voldoende beweging nodig heeft en graag dingen met en voor u doet (o.a. apporteren);

  4. Dat men beseft dat een Golden opgevoed moet worden en niet uit zichzelf een gehoorzame hond wordt;

  5. Men beseft dat – ook na aanschaf – een Golden een investering blijft. Het blijft een levend wezen.

Als u na het lezen van deze vijf belangrijke punten nog steeds enthousiast bent en graag in aanmerking wilt komen voor een pup van onze kennel, neem dan gerust contact met ons op via: 

Whatsapp 06-15646722. Wij maken graag een afspraak met u voor een bezoek aan onze kennel en kennismaking met onze Goldens. 

Een tweetal zaken kunnen we u echter beloven:

  1. De onvoorwaardelijke liefde die u van uw Golden krijgt in ruil voor de tijd en energie die u in uw hond investeert is met woorden niet te omschrijven. Uw Golden is een vriend voor het leven! 

  2. Omdat onze Goldens ons zeer dierbaar zijn, zo ook de nakomelingen, adviseren we u graag (ook na aanschaf van de pup) over de opvoeding en verdere levensloop van uw Golden.

bottom of page