top of page
3133E95E-C80D-40D5-8E40-496F1BFDD38D.jpg

Jarno van den Berg

+31 6 15646722

jarno@quattroforlife.nl

Koterweg 32

3772 BC Barneveld

  • Instagram
  • Youtube

HET VERHAAL

Over mij 

Al heel vroeg begon bij mij de liefde voor dieren, maar nog niet specifiek voor honden. Het begon allemaal met een koerduifje in een kooitje toen ik ongeveer acht jaar oud was.

Toen we een aantal jaar later, na het verhuizen, wat meer ruimte in de tuin hadden kwamen hier postduiven bij en nog enkele andere soorten, waaronder later ook kippen en konijnen.

Na een tijdje heb ik de duiven en kippen weggedaan en bleven enkel de konijnen over.

Hier heb ik ook een aantal jaren mee gefokt. 

 

Door de liefde voor dieren wist ik al snel dat ik mijn opleiding zou gaan volgen aan het Groenhorst College in Barneveld (inmiddels Aeres). Ik begon daar mijn opleiding Dierverzorging Niveau 3 met het doel om wat te gaan doen met vogels. Hier waren echter weinig stageplekken in te vinden, waardoor ik uitkwam bij een bedrijf die politiehonden aankocht en selecteerde voor verdere verkoop in Nederland.

Op dat moment kwam ik op de gedachte om hondentrainer te worden.

Voordat ik me daarin echter wilde gaan specialiseren, had ik het plan om eerst nog bij een hondenfokker stage te gaan lopen. Ik zocht naar een labradorfokker in de buurt, omdat we thuis altijd een zwarte labrador hadden. Ook die waren weinig te vinden en zo kwam ik in 2017 terecht bij "My Love Of Splendour": een hondenfokker die wel in de buurt zat. Hier lag de liefde bij Golden Retrievers.

Na hier stage te hebben gelopen had ik al gauw door dat dit het was wat ik wilde: fokken met Golden Retrievers!

"Ik had vlug door dat dit het was: fokken met Golden Retrievers!"

En zo ging het van het een naar het ander en kreeg ik mijn eerste Golden (Issey), uiteraard bij "My Love Of Splendour" vandaan. Daardoor ben ik me uiteindelijk bij mijn opleiding gaan specialiseren in Vakbekwaam Honden en Katten en heb ik dat diploma kunnen behalen, inclusief mijn Niveau 3 diploma. 

 

Via Jeannette (Eigenaar "My Love Of Splendour") ben ik met diverse mensen in contact gekomen en heb ik mijn eerste opstap kunnen maken. Nog altijd ben ik hier te vinden en werken wij in alles samen: het fokken, de shows, het pension en het trimmen.   

 

Na niveau 3 heb ik de cursus paraveterinair dierenartsassistent gevolgd bij Aeres training Centre in Barneveld. Op deze manier ben ik meer te weten gekomen over het onderdeel Welzijn om zo op die manier wat extra’s op zak te hebben qua kennis. Deze cursus heb ik in 2020 succesvol afgerond.

Over mij

Werk Ervaring

September 2016 - Juni 2019

Groenhorst College (Aeres), Dierverzorging

September 2019 - April 2021

Augustus 2017 - Heden

Groenhorst College (Aeres), Paraveterinair

My Love of Splendour - Quattro for Life

Contact

Jarno van den Berg

+31 6 15646722

jarno@quattroforlife.nl

Koterweg 32

3772 BC Barneveld

  • Instagram
  • Youtube
IMG_5807.jpg
bottom of page